Ens Presentem

Volem que l’experiència la nostra aula sigui activa i participativa per això et convidem a que vinguis a provar els nostres mètodes.

Tens l’opció de venir GRATUÏTAMENT I SENSE COMPROMÍS A DUES CLASSES, consulta el nostre horari (que pengem periòdicament al nostre facebook i twiter), tria la classe que t’interessa i vine!!!

www.facebook.com/sobrerodeslleida

https://twitter.com/aesobrerodes

 

L’aula es oberta a tothom amb molta llum natural, oblidat de les aules tancades.

Creiem que per aprendre cal estar còmode, que et sentis a gust i gaudeixis de la experiència.

El benestar dels nostres alumnes es el primer.

 

tablet.JPG

 

Treballem amb format digital, amb una tablet de 10 polzades amb android 4.4, inclou temari escrit i en vídeo on s’explica tot sense llegir i per suposat, el mateix format de test que utilitza la DGT amb preguntes actualitzades.

 

Gaudeix igualment de la nostra connexió de fibra òptica de 1000MB on podràs fer tests i estudiar assegut còmodament al nostre increïble sofà....

 

“És una bona autoescola; molt familiar, el nivell de les classes és molt assequible i el professorat és impressionant, és la millor elecció.” A. Porcel.

QUI SOM?

 

Som uns germans que creiem que per aprovar el examen de conduir no cal estar interminables hores davant d’un ordinador fent tests sense entendre el que et pregunten o el que cal respondre...

Pensem que l'experiència de obtenir el permís de circulació ha de ser viscuda disfrutant-la, que anar a l'autoescola no sigui un fet que ens sigui pesat o una obligació mal portada, sinó un lloc on et sentis a gust i puguis aprofitar el temps.

Creiem que l’aprenentatge no es basa en memoritzar sinó en captar el sentit comú i saber com aplicar-lo, no pateixis ...NOSALTRES ET DONAREM LES CLAUS.

llaves.png

 

I si tens alguna cosa a dir endavant. Omple el formulari que trobaràs a la pestanya activa d'aquesta mateixa pàgina o bé a la dreta en l'apartat opinions, la llegirem i intentarem donar-li resposta el més aviat possible i si vols que la publiquem a la pàgina ho farem.

 

 

 

.

Així és Sobre Rodes per dins

Cargando galería...